24u Levensloop Aalst | Relay for Life

24u Levensloop Aalst

Relay: 
When: 
24 September
Type: 
Event

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker.

Levensloop wil heel het jaar door hoop brengen in elk huishouden dat, van dichtbij of veraf, getroffen wordt door kanker. Levensloop is de meest toegankelijke beweging die iedereen in België wil motiveren om lokaal bij te dragen aan die strijd tegen kanker. Samen met de vrijwilligers van het lokaal comité kan iedereen het hele jaar door, wanneer hij maar wilt deelnemen aan de beweging, door:

  • de moed te vieren van al diegenen die gestreden hebben of nog strijden tegen kanker. Deze Vechters worden het hele jaar door gesteund door de lokale gemeenschap via specifieke activiteiten. Op de Levensloop-evenementen zijn zij de eregasten en worden ze extra in de bloemetjes gezet;
  • de herinnering levendig te houden aan al diegenen die aan kanker zijn gestorven;
  • de lokale gemeenschap aan te moedigen in haar dagelijkse inzet in deze strijd tegen kanker.

Wat is het 24u Levensloop-evenement?Eenmaal per jaar worden de inspanningen van het lokale vrijwilligerscomité om de Levensloop-beweging levend te houden, bekroond met een feestelijk Levensloop-evenement dat 24u duurt, want kanker slaapt nooit. Dit evenement is een ware apotheose van een plaatselijk engagement in de strijd tegen kanker.

Schrijf je nu in voor het Levensloop-evenement van Aalst! 

Share this page and invite your friends!: 
Date
Saturday, 24 September, 2022 - 15:00 to Sunday, 25 September, 2022 - 15:00
Price
10€ / deelnemer
Address Stadspark Aalst Stadspark Aalst, Aalst