Beveren 2018 | Relay for Life

Beveren 2018

Ik had een droom...

Thank you team! Een berichtje van de kapitein en "Zijn dames"

Zonnepitters, Levenslopers, Wandelaars, Lopers, symphatisanten, alle leden van Team "De Zonnepit". 

Ik had een doel, een droom... Ik wou stiekem het grootste team van Levensloop Beveren worden. We weten allemaal dat dat eigenlijk een utopie was. Als kapitein van een team dat verbonden is aan een school met 400 leerlingen nemen we het op tegen scholen met 3, 4 misschien 5 keer meer leerlingen. Tegen sportclubs, tegen weet ik veel wie allemaal. Dus mijn doel/droom was niet zo realistisch eigenlijk :(. 

Voor zij die mij een beetje kennen, ik hou toch wel van uitdagingen dus wil ik niet zo maar opgeven. Het doel wordt een beetje bijgesteld, maar als ik zie wat er allemaal gerealisseerd is... dan kan ik niet anders dan een gelukkige teamkapitein zijn...

Ik som even op:

  • Benefiet dat we georganisseerd hebben : Bijna 800 euro winst en meer dan 100 aanwezigen daar!
  • Levensloop moet nog beginnen en we hebben zitten al boven ons streefbedrag! (en het bedrag van den benefiet moet nog gestort worden)
  • We hebben een aantal sponsors gevonden waar we in het begin niet op gerekend hadden.
  • We zitten nu al bijna aan 140 lopers/wandelaars... Best wel goed niet??
  • Op een half uurtje na, kunnen we zonder enig probleem de 24 uur vullen met lopers & wandelaars
  • De lijst van helpers voor tijdens levensloop was op een paar dagen tijd volledig gevuld.
  • Ik heb een bangelijk organisatieteam! (we zijn 5 keer samengekomen, en door omstandigheden zijn er 2 personen 1 keer niet kunnen komen opdagen... Van commitment gesproken! A big thank you to my ladies!)

Mijn grootste doel was de solidariteit en de sfeer in het team terug aanwakkeren. En dat beste mensen, dat is meer dan gelukt.  Als ik zie met wel enthousiasme jullie inschrijven, deelnemen om te lopen, om te wandelen... dan kan ik niet anders dan een tevreden teamkapitein zijn. 

Ik kan niet voldoende benadrukken : Ik ben jullie allemaal, lopers, wandelaars, teamleden, sponsors, helpers zo dankbaar, maar zo dankbaar... 

Als dank ga ik dit weekend zorgen voor een maximale aanwezigheid van mij als persoon... Ik heb een aantal verplichtingen (zoals soep halen :) bijv.) maar toch wil ik proberen om iedere loper/wandelaar persoonlijk te bedanken. (sorry nachtlopers, maar voor jullie kan ik het niet 100% beloven ;) )

Thank you team! Jullie maken mij een gelukkige trotse teamkapitein!

 

Tom Vercauteren,

Teamkapitein : "Team De Zonnepit"

 

 

Help us support our mission: share this page with your friends and family!