Steun ons als bedrijf

Ondernemingen, wij rekenen op jullie!

Vandaag zullen meer dan 170 mensen de verschrikkelijke woorden 'U hebt kanker' te horen krijgen. Deze ziekte treft dus mogelijk niet alleen uw klanten of werknemers, maar ook hun familie en vrienden. Gelukkig krijgt een deel van hen ooit te horen dat ze genezen zijn. Uw onderneming kan hierbij helpen en levens redden.

Wat kan je doen als onderneming?

  • Steun onze acties via een gift online
  • Organiseer een commerciële actie en maak (een deel van) de opbrengst over aan jouw Levensloop.
  • Maak je bedrijf duidelijk zichtbaar op het evenement. Indien u meer informatie wenst, neem dan zeker contact op met de verantwoordelijke sponsoring van jouw Levensloop.
  • Word partner van onze tombola's door waardevolle prijzen weg te schenken
  • Bied gratis je diensten aan (bvb. vertalingen, logistieke taken, juridische expertise, ...)
  • Versterk Levensloop: organiseer of neem deel aan een eigen evenement in het kader van een teambuilding. Je kan ook je logistieke/materiële steun aanbieden.
  • Strategische partnership: ligt gezondheid (gezonde voeding, beweging, tabakspreventie, UV-bescherming,...) je nauw aan het hart? Dan kunnen we een strategische partnership afsluiten en elkaars missies versterken.
  • Neem ten voordele van de Stichting deel aan een sportieve activiteit zoals de 20km door Brussel of organiseer zelf een sportieve activiteit.
  • Steun één van onze infovoormiddagen.

Of laat je creativiteit de vrije loop en versterk ons met je eigen steunconcept!

Samen roepen we de ziekte een halt toe. Interesse of bijkomende vragen?

Neem contact met ons op en ontdek hoe we kanker samen klein kunnen krijgen.

Brigitte Demunter
Coordinator Partnerships
Fundraising Departement
Tel: 02 743 37 17
Gsm: 0496 16 96 50

Getuigenissen

Touring

“Ontspannen sfeer, onderlinge steun, solidariteit, animatie, activiteiten, grappige momenten, emotionele momenten,… Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijk weekend. Net als bij Touring volstaat het om er te staan als team, acties te organiseren om fondsen te werven en vooral je goed humeur mee te brengen. Je keert vermoeid terug naar huis, maar zo blij deelgenomen te hebben aan zo’n mooie actie en met fantastisch leuke herinneringen.”

Nicole Croon, kapitein van het Touring team tijdens Levensloop International Community of Brussels

AXA

“Bij AXA als verzekeraar zit bescherming tegen risico’s in ons DNA. Als maatschappelijk verantwoorde onderneming steunt AXA onderzoek en risicopreventie. AXA is dan ook de fiere partner van de Stichting tegen Kanker voor de promotie van Levensloop. De missie van Levensloop sluit naadloos aan bij onze focus op de maatschappelijke uitdaging van ‘langer leven’. Kanker kan iedereen treffen en samen met alle medewerkers van AXA zullen we alles doen om van Levensloop een succes te maken.”

Dina Losifidis, Corporate Responsibility & Affairs Manager bij AXA.

AON Belgium

“In 2014 namen een 80-tal Aon-medewerkers en hun familieleden deel aan Levensloop in Brussel (Evere). Deze actie kaderde in het “Global Service Day” initiatief dat Aon jaarlijks wereldwijd organiseert en waarbij de Aon-medewerkers een deel van hun professionele en vrije tijd aan een project met een maatschappelijke en sociale dimensie wijden. De goede organisatie van het event en de mogelijkheid om rond deze deelname ter plaatse ook visibiliteit te creëren, maakten van deze eerste deelname een geslaagd project.”

Ellen Van Moll, HR Consultant Recruitment & Selection Aon Belgium

ING West- en Oost-Vlaanderen

“ING West- en Oost-Vlaanderen participeerde met 4 teams aan Levensloop Kortrijk 2014. In totaal toonden 100 collega’s zich gedurende 24u solidair met de patiënten. Collega’s pakten dit enthousiast aan en vonden het bovendien een meerwaarde om zich ook buiten de professionele context samen in te zetten. Als ING West- en Oost-Vlaanderen juichen we dergelijke mooie en noodzakelijke initiatieven toe… en kijken we tevreden terug op deze goede organisatie!”

Annelien Defoort, Business Developer bij ING Kortrijk

Help us support our mission: share this page with your friends and family!