Deinze beweegt tegen Kanker! | Relay for Life

Deinze beweegt tegen Kanker!

Relay: 
When: 
10 October
Type: 
Comittee activity

Deinze beweegt tegen Kanker! is een feestelijk solidariteitsevenement voor alle leeftijden. Het draait allemaal rond samen met je stadsgenoten gezond in beweging zijn en tegelijkertijd fondsen werven voor de strijd tegen Kanker.

Hoe kan ik hieraan deelnemen? Deelnemen kan individueel of in team. Schrijf je dan eerst in door hier te klikken

Wat doet een team? Een team gaat de uitdaging aan om gedurende 10u in beweging te blijven op minstens één parcours met minstens 1 teamlid. Het team organiseert dit zelf met de teamleden. Een team kan ook proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen door zich te laten sponsoren (fiscaal aftrekbaar vanaf € 40) voor de uitdaging van 10u of voor een nog grotere uitdaging. Het team kan ook voorafgaand initiatieven nemen om geld in te zamelen. De ingezamelde gelden worden op de website vermeld en ook de sponsors – wanneer ze dat wensen. 

Wil je deel uitmaken van een bestaand team of wil je zelf een team aanmaken? Klik dan op deze link en volg de uitleg (eerst inloggen; Levensloop Deinze aanduiden, de vraag beantwoorden of je wil aansluiten bij een bestaand team of een nieuw team wil maken...). Op de website verschijnt dan je naam bij het juiste team, of je nieuwe team.

Wil je graag dit initiatief, een team of een deelnemer steunen met een gift? Klik dan hier

Wat is een Vechter? Een Vechter is iemand die gevochten heeft tegen kanker of nog volop in behandeling is. Het is niet gemakkelijk om daar mee naar buiten te komen. En dat hoeft ook niet. Maar soms doet het deugd om te zien dat je niet alleen bent met deze ziekte. Het is iets heel persoonlijk maar soms lucht het op om er eens over te praten. Het is ook belangrijk dat we ons bewust worden van het hoge aantal mensen dat met kanker te maken krijgt. Vechters kunnen daarom een paarse vechters t-shirt aandoen tijdens 'Deinze beweegt tegen Kanker!' wanneer ze dat willen. In ieder geval krijgen vechters een gratis ontbijt en kunnen ze zich inschrijven voor gratis leuke sessies. 

Wil je je als vechter registreren? Klik dan hier en registreer je. Je gegevens worden volgens de privacy regels behandeld. 

Share this page and invite your friends!: 
Date
Sunday, 10 October, 2021 -
08:00 to 18:00
Price
Deelnemen aan de dag kost € 10. Gratis voor Vechters en iedereen tot en met 16 jaar.
Address Vaart Links 23 , Deinze
Contact
deinze@levensloop.be

Other activities

Support the fight against cancer.

Comittee activity
Friday
24/09
Turnhout 2021
Event
Saturday
25/09
Aalst 2021
Comittee activity
Saturday
25/09
Gent 2021
Event
Saturday
02/10
Namur 2021
Team activity
Friday
08/10
Mons 2021
Comittee activity
Saturday
09/10
Edegem 2021
Comittee activity
Sunday
10/10
Evergem 2021
Comittee activity
Sunday
10/10
Deinze 2021