'Café Cabaret' - benefietconcert tvv Levensloop Leuven | Relay for Life

'Café Cabaret' - benefietconcert tvv Levensloop Leuven

Relay: 
When: 
15 December
Type: 
Comittee activity

Het crematorium Hofheide wordt in december weer heel even een concertzaal. Dan verwelkomen we ‘onze’, uit Holsbeek afkomstige, sopraan Elise Caluwaerts en haar pianist Kim Van den Brempt met het programma ‘Café Cabaret’. Opera in cabaretstijl Het is 1923 en in Duitsland betaal je vier miljard mark voor een frisse pint. Welkom in de Weimarrepubliek, waar gelukzoekers en ‘Untermenschen’, misdadigers en travestieten, kunstenaars en hoertjes de champagnekurken laten knallen terwijl Europa langzaam naar de afgrond drijft. Ernstige componisten als Kurt Weill en Hans Eisler verpakken de inktzwarte thema’s van de dag in vrolijke melodieën en opwindende jazzritmes. Elise en Kim nemen je mee naar de cabareteske wereldwijsheid van het Weimartijdperk.

“Geniet in het unieke kader van het crematorium van het nieuwe Café Cabaret van internationale sopraan Elise Caluwaerts en pianovirtuoos Kim Van den Brempt. Alle opbrengsten van deze avond gaan integraal naar Levensloop Leuven.”

Share this page and invite your friends!: 
Date
Friday, 15 December, 2023 - 20:00
Price
Tickets aan 16 euro (incl. één drankje op de receptie achteraf in brasserie Nieuwrode) te koop via deze link: https://pierrot.io/wesp-in-holsbeek/elise-caluwaerts
Address Crematorium Hofheide Jennekensstraat 5, Nieuwrode
Contact
Meer info via 016 62 95 02 of cultuur@holsbeek.be